Forever Arctic Sea (Omega3 Balık Yağı)

5.00 5 üzerinden
(4 müşteri yorumu)
95.00 80.00
Sağlıklı bir beden için gerekli olan besin maddelerinin en önemlilerinden biri, yağ asitleridir.
Bu besin maddeleri, her bir hücremizi saran koruyucu hücre zarının büyük kısmını oluşturmak da dahil olmak üzere, birçok fonksiyonu sağlar. Bunlar aynı zamanda vücut tarafından, iç organlarımızı desteklemek korumak ve sıcak tutmak için kullanılan vücut yağlarının oluşumunda ana yapı taşları olarak kullanılır. Bununla beraber, her tür yağ asidi aynı yararları sağlamaz. Bilimsel araştırmalar, ağırlıklı olarak hayvani yağlarda bulunan doymuş yağ asitlerinin tüketimini, artan kolesterol seviyeleri ve daha yüksek oranda kalp krizi riskiyle ilişkilendirmektedir; oysa bitki yağlarından gelen doymamış yağ asidi çeşitleri bu etkiye sahip değildir.

Ürün Açıklaması

Forever Living Products, en güncel araştırma sonuçlarının avantajını, beslenmenin bu önemli alanına taşıyan, üstün bir besin tamamlayıcısını formüle etmiştir. Omega-3’ü Omega-9’la birleştirerek, kandaki kolesterol ve trigliserid seviyelerini uygun bir şekilde sağlıklı düzeyde destekleyebilen güvenil ve dengeli bir tamamlayıcıdır. Forever Arctic-Sea Omega-3, her ikisinir yararlarını bir araya getirmek için hem bitkisel yağları hem de balık yağlarını kullanan dengeli bir tamamlayıcı olması açısır bir yeniliktir. Omega-3, somon balığı ve diğer deniz ürünlerinde bulunan, temel çoklu-doymamış bir yağ-asididir. Omega-i zeytinyağı gibi bitki ürünlerinde bulunan bir doymamış yağ asididir.
Her bir kapsül, Batı dünyasının beslenme tarzında eksikliği duyulan 225mg EPA,
150mg DHA ve 150mg oleik asiti içerir. EPA ve DHA’nın yararları, dolaşım sistemini desteklemeyi sağlar. Bunlar, göz ve sinir sistemi gelişimi ve sağlığını da içeren diğer fonksiyonlar için de gereklidir ve düzgün eklem fonksiyonunu destekler

İÇİNDEKİLER
– Omega-3 yag asitlerinin dolaşım
Doğal balık yağı, zeytin yağı, jelatin (balıktan elde edilir-kıvam arttırıcı), damıtılmış su (hacim arttırıcı), d-alfa tokoferol (E-Vitamini) (1 lU’lük vitamin, antioksidan olarak ilave edilmiştir.)
İÇERİK 120 jelatin kapsül
KULLANIM ŞEKLİ
Yetişkinler için, günde üç defa yemeklerle beraber bir ya da iki kapsül suyla alınız
– Omega-3 yag asitlerinin dolaşım fonksiyonunu desteklediği ortaya konmuştur.
Omega-3 ve Omega-9 yağ asitleri sağlıklı kolesterol ve trigliserid seviyelerine yardımcı olur.
Düzgün eklem fonksiyonunu destekler.


0 yorum: